HOTEL ** RACO D'EN PEPE - CALELLA - BARCELONA

SERVEIS


A l’ Hotel Racó d’en Pepe**

Posem a la seva disposició diversos serveis que faran el més agradable i còmoda posible la seva estada.

Disposem d’ascensor, una  sala per a maletes,dutxes,i lavabos, a més  de TV, billar, etc...

El bar principal de l'Hotel està obert durant tot el dia fins la una de la matinada i ofereix servei de cafeteria i tota mena de begudes nacionals i internacionals, snacks i entrepans.

El convidem a vistar la nostra piscina, solárium, jardí i terrassa exterior.

En el nostre establiment podrà degustar el millor de la cuina de la zona.El  restaurant, amb capacitat per a 100 persones, ofereix un servei de bufet lliure en tots els àpats, amb una gran varietat de plats nacionals o internacionals. Puntualment afegim especialitats  grastronómiqueza la nostra oferta nits temàtiques amb especialitats gastronòmiques.

I per qualsevol altre servei com canvi de moneda i lloguer de cotxes, no dubti en preguntar a la recepció de l’hotel, on també l’informarem amb molt de gust de totes les visites i excursions que pot fer des de la nostra ciutat (Barcelona, Montserrat, Girona, el Museo Dalí en Figueres, la Costa Brava, etc.). 

Així mateix, també els facilitarem l’informnació necessaria per a realtzart activitats fora de l’hotel com esports d’aventura, golf i minigolf, karts, parcs aquàtics, sales de festes, horaris de trens i autocars per accedir als aeroports i ciutats més properes

Per coneixer amb més detall les activitats durant la seva estancia a l’Hotel Racó d’en Pepe , consulti a la recepció. L’Atendrem amb molt de gust.

TRUQUI ARA

Adreça

C/Vallderoure, 33

08370 - Calella

Barcelona