SITUACIÓ - ENTORN

CALELLA


L'Hotel Raco d’en Pepe**

Es troba a la ciutat de Calella,a 30 minuts de Barcelona.

es tracta d’una ciutat que compta amb 3 quilòmetres de platja amb unes aigües cristal•lines ideals per a a la pràctica de diversos esports i roques que  formen magnífiques caletes. La seva àmplia platja de sorra daurada, que ha estat guardonada amb la bandera blava per la seva qualitat.

Amb prop de 12.000 habitants, Calella posa a l’abast del visitant una atractiva oferta comercial que es desplega als carrers del centre de la ciutat, convertit en illa de vianants. Entre les principals activitats de la vila destaquen Fira de Calella i l'Alt Maresme, l'Exposició de Roses de Catalunya, l'Aplec de la Sardana o els Festivals Internacionals de Bandes de Música i l'espectacular Festa de la Cervesa, "Oktoberfest".

A més, compta amb activitats esportives  o d’interés general com l’Ironman Barcelona, el screaminfestival

Calella també disposa d’una gran varietat de terrasses, restaurants, sales de ball, discoteques i bars musicals que li donen una vida nocturna ideal per a totes les edats.

Calella també disposa d’una gran varietat de terrasses, restaurants, sales de ball, discoteques i bars musicals que li donen una vida nocturna ideal per a totes les edats.

Destacar el nucli antic de la població, amb l’església neoclàssica de Santa Maria o edificis pròxims amb història viva, com la Casa dels Salvador (segle XIV) i la Casa Sivilla (segle XVI).

Llocs de visita obligada són: el Museu-Arxiu de Calella, la capella de Sant Quirze i Santa Julita, els símbols de la ciutat, el Far i les Torretes, el noucentista Parc Dalmau, el passeig de Manuel Puigvert o el passeig de Garbí, que permeten caminar i reposar plàcidament gaudint de la vista que ens regala el mar, a més de les pistes forestals cap a diferents punts del Montnegre, idonis per fer senderisme i bicicleta de muntanya.

Per a més informació visiteu www.calella.org

TELÈFON

Adreça

C/Vallderoure, 33

08370 - Calella

Barcelona